Det verste jeg hører i senga

Det finnes en million av disse listene - ting du aldri må finne på å si i senga. Mange av de listene er ganske selvforklarende (spør du den du har sex med om han har hentet klærne på renseriet??) så jeg har laget min egen liste. Som vanlig kan jeg ikke tale for andre enn meg selv, så her er en liste over ting du aldri må si til meg i senga. Kom gjerne med flere forslag i kommentarfeltet! :)

 

 1. Kom du?
  Jeg skjønner at ikke alle jenter lager like mye lyd som meg. Men jeg tror jeg taler for flere enn meg selv når jeg sier at hvis du ikke vet om jeg kom, da har jeg ikke kommet. Og I mitt tilfelle: du hører det. Du skal være både døv, blind og lam samtidig for å ikke få det med deg.
   
 2. Oi.
  Har nevnt den før. Ok jeg er ikke dritdigg alltid og kanskje er det litt Lambi eller noe igjen der. Men i kampens hete kan du gjerne ta en for laget og la det forbigå i stillhet. Det prøver i alle fall jeg når jeg får kjønnshår I munnen.
   
 3. Æsj!
  Er du med på leken får du tåle steken. Sex er ikke (alltid) lekkert. I alle fall ikke med meg. Det er kroppsvæsker og lyder og alt mulig, og jeg har ikke tid til å prøve å være fin når jeg skal ha det godt.
   
 4. Eksen/hun forrige jeg lå med likte dette
  Bryr meg ikke!! Fortell meg heller hva DU liker så skal jeg fortelle hva JEG liker, det er så mye viktigere.
   
 5. Jeg er ikke ferdig
  Altså. Tøm og røm er så 2010, det er jeg for gammel for. Å kalle det "ferdig" er så utrolig usexy. Bruk ordene dine heller: om du ikke kom så er det jo bare å si nettopp det?

 

- B

Én kommentar

07.11.2017 kl.01:59

Noen gode poenger du har der. Knis. Hilsen oss to i bdsmparet.com

Skriv en ny kommentar

hits