hits

En finger i rumpa

..hans??

Jeg husker en gang da jeg var ung student, vil tro jeg akkurat hadde fylt 20, og min beste venninne var i det fasteste forholdet jeg hadde vært borti. De hadde vært kjærester siden de var 14, bodde sammen og skulle nok gifte seg om et par år. 

Jeg var i et avstandsforhold og var tilfreds med tanken om sex i misjonær resten av livet (tenk at jeg var så naiv en gang). 

 

Vi var en liten gjeng som pleide å ta noen glass sammen, sladre om alle vi ikke likte og snakke om alt vi hadde og ikke hadde gjort. Så fortalte venninnen min en gang at kjæresten hennes likte så godt å få en finger opp i rumpa når de hadde sex. Og jeg husker jeg tenkte

 

HÆ?

 

Og syns det var noe av det særeste jeg hadde hørt. Er det noe å like da? Er ikke det litt ekkelt?

Men så har jeg jo endelig kommet på bedre tanker. Jeg kan gjerne innrømme at jeg har vært skeptisk og gått en og annen runde med meg selv. Men når man ser hvor godt han liker det, da er det egentlig ikke noe å lure på!

 

 

PS: takk for fine kommentarer på det forrige innlegget jeg la ut. Det føltes mer belastende enn jeg hadde forberedt meg på, så jeg har valgt å skjule det til jeg har mer mot til å stå rak i ryggen med en historie det egentlig ikke er jeg som burde skamme meg over.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar